Bir dönemler ismi, David Beckham’ın oğlu olan Brooklyn Beckham’la aşk yaşamış olduğu dedikodularına karışmış olan 28 yaşında bulunan ünlü şarkıcılardan Rita Ora, arkadaşları ile çıkmış olduğu İbiza tatiline hiç bir şekilde hız kesmeden devam etmekte.

28 yaşında bulunan İngiliz pop yıldızlarından biri olan Rita Ora, sosyal medya hesabı üzerinden İbiza tatiliyle alakalı kareler paylaşmayı da sürdürmekte Tanga bikinisinin yanı sıra kusursuz durumdaki fiziğinden dolayı bütün dikkatleri üstüne çekmiş olan Ora’nın tatille alakalı paylaşımlarına da beğeni ile birlikte yorum yağmış oluyor.

Instagram platformu üzerinde 15 milyon taneyi aşan takipçisi bulunan Ora, turneleri ile birlikte albüm çalışmalarından fırsat bulduğu müddetçe seyahat etmeye gayret ediyor. Ora’nın ismi ise, David ile birlikte Victoria çiftlerinin en büyük oğullarından 20 yaşında bulunan Brooklyn Beckham’la aşk yaşadıkları dedikodularına karışmış durumdaydı.

İddialara bakılır ise, Ora ile birlikte Beckham, 2017 senesi içerisinde gizli bir şekilde flörtleşmeye başlamış, birbirlerine çok samimi mesajlar göndermişti. O dönemlerde ise, Victoria Beckham’ın bu söz konusu ilişkiye hiç bir şekilde onay vermemiş olduğu, Ora ile birlikte oğlu Brooklyn’in görüşmelerini yasaklamış olduğu da iddia edilmişti.