2017 senesinin yaz mevsiminde Sports Illustrated’ın kadrosuna katılmış olan büyük beden modellerden Tabria Majors, kadın dergisine vermiş olduğu çırılçıplak poz ve açıklamaları sayesinde gündeme adeta bir bomba gibi düşmüş oldu.

Büyük beden modellerden biri olan Tabria Majors, çıplak bir şekilde poz vermiş olduğu dergiye gerçekleştirdiği açıklamanın içinde; insanlardan bazılarının büyük beden kadınları egzersiz yapma konusunda ihtiyaçlarının bulunmadığını söylediklerini, ancak bunun hiç bir şekilde doğru olmadığını ifade etti.

1.78 cm boyuna sahip ve yaklaşık olarak 90 kiloluk ağırlığı bulunan 35 yaşında olan Majors, Ashley Graham’la beraber son dönemlerin en gözde büyük beden modelleri arasında yer alıyor

Majors, sözlerini ise şu şekilde sürdürdü: ”Büyük beden olan modellerin de yaşamda aktif olmalarına örnek olmayı çok istiyorum. Öteki manken ile birlikte modellerle aynı fırsatları elde etmiş olduğumuzu görmek ve açık bir şekilde göstermek istemekteyim. Büyük beden modellerin hepsi de egzersiz yapar, terler ve çok daha güzel gözükebilir. Senelerden beri, medya ile birlikte toplumun güzellik anlayışından dolayı yalan yanlış pek çok kalıplara tıkılıp kalmış durumdayız. Hiçbir şey yapamayacak olduğumuzu düşünmekteler. Ben ise bu durumu değiştirmek amacıyla burda yer alıyorum.”