Ünlü durumdaki oyunculardan önder Açıkbaş, geçmiş olduğumuz gün gittiği bir kafe içinde kahve içtiği esnada objektiflere yakalandı. Muhabirler ile sohbet etmiş olan Açıkbaş, kadın oyuncuları çok fazla kızdıracak açıklamalar gerçekleştirdi.

Kadın oyuncuların güldürme hususunda çok fazla zorlandıklarını ifade eden ünlü durumdaki oyuncu; ”Komedi yapabilmek ve güldürmek kadınları çok fazla zorlayabilir. Mizah aslında biraza erkek işi gibidir. Bana kalırsa komedi kadınların fıtratına tam bir şekilde uymuyor!” ifadelerine yer verdi.

Önder Açıkbaş Kim?

Önder Açıkbaş, altı yaşına gelene kadar Almanya’da yaşamış biridir ve babasının ismi ile Recep’tir. İstanbul ilinde yer alan Bostancı içerisinde Hayrullah Kefoğlu Lisesine gitmiş durumdadır. Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü içerisinden çok büyük bir başarıyla mezun oldu.

BKM’ye ait olan ”Bir Demet Tiyatro” isimli oyunda yer almıştır. Bir Demet Tiyatro’yla başlamış olduğu tiyatro serüvenine, BKM ile birlikte BKM Mutfak’ın gerçekleştirdiği sinema projeleri ile devam etmiş ve pek çok sinema ile televizyon dizisi içinde rol almayı başarmıştır.

Önder Açıkbaş, 1998 yılı içerisinde Türkan Şoray ile birlikte Şener Şen benzerindeki usta oyuncuların rol aldığı ”İkinci Bahar” isimli dizide oynayıp oyunculuk yaşamına çok daha başarılı bir adım atmış durumdadır.

2009 senesi içerisinde ”Türkler Çıldırmış Olmalı- Afrika” ismine sahip sinema filmi içinde rol almış oyuncu 2011 yılında ise Kanaltürk’te Önder Harikalar Diyarında ismindeki Talk-show isimli programın sunuculuğunu gerçekleştirmiştir.