Sinema oyuncularından biri olan Hülya Avşar’ın 30 seneden beri imza atmış olduğu her bir işte ”İki tane gence iş bulunacak” şeklinde bir şart koymuş olduğu ortaya çıkmış oldu.

Güzelliği ile birlikte yer almış olduğu projeler üzerindeki başarısından dolayı sürekli olarak isminden söz ettirmeyi başarmış olan Hülya Avşar, ortaya çıkmış olan iyiliklerinden dolayı da hayranlarından çok büyük bir alkış toplamış oldu. Avşar kızının bu güne kadar yer almış olduğu her bir film ile birlikte dizi, reklamlar ve de program içerisinde en az 2 tane öğrenciye iş olanağı yaratmış olduğu da ortaya çıktı.

Hülya Avşar ile birlikte ekibi anlaşma yapmış oldukları şirket veyahut yapımcıya ”Üniversitelerden mezun olmuş, ailesini geçindirme mecburiyetinde bulunan 2 tane genç işin iş bulunacak.” şeklindeki şartın bulunduğu sözleşmeye imza atmış bulunuyor. Anlaşma ile birlikte Avşar ve ekibi tarafından belirlenmiş olan gençleri işe almış oluyor. Hülya Avşar’ın 1989 senesinden bu zamana kadar iş olanağı sağlamış olduğu kişilerin sayısı da 350 tanenin üstüne çıkmış oldu.

Spora karşı olan ilgisinden dolayı tanınmakta bulunan Hülya Avşar son 20 senede tenisle alakalı spora 1.000 tane öğrenci kazandırmış oldu. Avşar bu durumun yanında her sene 30 tane öğrenciye de burs olanağı sunmuş oluyor.