Denizli ili içerisinde otomobille motosikletin çarpışması sonrasında gerçekleşmiş olan trafik kazası esnasında bir kişi yaralanmış oldu. Kazanın yaşanmış olduğu an ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansımış oldu.

Söz konusu bu kaza, Pamukkale ilçesinde yer alan Fesleğen Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Adı halen tespit edilememiş olan 20 MA 143 plakasına sahip ticari araba şoförünün direksiyonla alakalı kontrolünü yitirmesi sonucunca kontrolden çıkıp Behruz Zeyraldını yönetiminde yer alan yabancı uyruğa sahip şahsın kullanmış olduğu 20 GD 440 plakasına sahip motosiklete çarpmış oldu. Çarpmanın da etkisi ile savrulmuş olan motosiklet Kamil Işık adına sahip vatandaşa ait park durumunda 42 BAY 67 plakasına sahip otomobile çarpıp durabildi. Kazanın hemen sonrasında yaralanmış durumdaki Zeyraldını olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden sağlık ekiplerinin ambulansı ile Denizli Devlet Hastanesine götürüldü. Söz konusu bu kazadan sonra başlamış olan soruşturma ise halen sürüyor.

Diğer taraftan, meydana gelmiş olan bu trafik kazası iş yerlerinden bir tanesinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansımış oldu. Görüntüler içerisinde çarpışmanın etkisiyle birlikte ani bir şekilde savrulmuş olan motosikletin park durumundaki arabaya çarpmış olması ve hemen sonrasında meydana gelen kargaşa açık bir şekilde görülmekte.