Çekmiş olduğu videolar ile birlikte ismini duyurduktan hemen sonrasında ”Derdim Olsun” ile birlikte ”Ela” adına sahip 2 tane şarkı çıkartıp müzik piyasasına fazlasıyla hızlı bir giriş gerçekleştiren Reynmen lakabına sahip Yusuf Aktaş, ailesine hediye olarak araba aldı. Reynmen’in babası ise, oğlunun almış olduğu bu son model araba hediyesi sonrasında çok duygusal anlar yaşamış oldu.

Her yapmış olduğu paylaşım ile isminden sıkça söz ettirmeyi başaran genç fenomen, bugüne kadar kazanmış olduğu paralarla ailesi için son model bir arabayı hediye olarak. Oğlunun söz konus ubu hediyesinin karşısında çok duygusal anlar yaşamış olan Reynmen’i babası konuşma esnasında; ”Benim de edebiyatım hiç bir şekilde kuvvetli bir durumda değildir. Duygularımı da çok fazla belli edemem ancak gerçekten de çok düşkünüm size. Birinizin birinizden hiç bir şekilde farkı yok buna emin olun.” ifadeleriyle konuşmasını sürdürdü.

Reynmen de açıklamasında; ”Bazı şeyleri para verseniz bile satın alamazsınız. Az önce duymuş olduğunuz şeyleri duyabilmek amacıyla yaşadım ben büyün hayatımı… Görevimi de artık bitirdim. Artık kesinlikle hiçbir şeyi bulunmayan, hiçbir şeyi beceremeyecek kadar gereksiz bir şekilde hissettirebilecek olduğunuz bir insan değilim. Kalktım ben artık kendi sokağımdan, Türkiye’ye mal etmiş oldum kendimi. Aileme çok yararlı oldum, kendimi de çok fazla geliştirdim. Değiştim ve en sonunda da başardım. Kim ne der ise desin!” ifadelerine yer verdi.