“Yargı” dizisinin başarılı oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, hayatının en özel dönemlerinden birini yaşıyor. İki ay önce baba olmanın sevincini yaşayan Urgancıoğlu, bu yeni rolüyle ilgili düşüncelerini ve hislerini paylaştı. Ünlü oyuncu, sevgilisi Burcu Denizer ile geçtiğimiz haziran ayında sürpriz bir nikah töreniyle dünyaevine girmiş, ardından mutlu haberi almışlardı. Bebek bekledikleri haberleriyle gündeme gelen çift, 8 Aralık’ta oğulları Ardıç’ı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

“Aramızda Kalmasın” programında konuşan Urgancıoğlu, baba olmanın tarif edilemez bir duygu olduğunu ifade etti. “Çok güzel bir duyguymuş. Daha öncesi eksikmiş gibi hissediyorum” sözleriyle, baba olmadan önceki hayatının bir parçasının eksik olduğunu dile getirdi. Öte yandan, doğum sırasında eşi Burcu’nun yanında olan ve sürecin zorluğuna değinen Urgancıoğlu, yaşadıklarını bir gerilim filmine benzeterek, “Zor bir doğum oldu, uzun sürdüğü için yorucuydu. Film izlemek gibiydi o an… Sanki benim başıma gelmiyor ama arka koltuktan bir gerilim filmi izliyormuş gibi oldum. Mutlu sonla bir film izledim diyebilirim” şeklinde duygularını anlattı.

Urgancıoğlu ailesinin yeni üyesi Ardıç’la birlikte yeni bir hayatın kapılarını araladığı bu dönemde, Kaan Urgancıoğlu’nun baba olmanın verdiği hazzı ve mutluluğu hissettiği her halinden anlaşılıyor.