BERKAY’IN İLK KONUĞU FATİH ERKOÇ

Berkay’ın ünlü konuklarıyla izleyenlere müzik ziyafeti çektiği Youtube programı ‘Berkay’la Evdeyiz Dede Part 2’ 17 Ocak’ta başlıyor! Konseptin ilk konuğu ise usta müzisyen, 90’lar efsanesi, Fatih Erkoç!

Şarkıları ile milyonların kalbinde taht kuran Berkay pandemi döneminde Youtube kanalında ‘Evdeyiz Dede’ isimli bir konsept başlatmış, ünlü isimleri konuk ederek canlı kayıtlarla abonelerine müzik ziyafeti çekmişti. Berkay’ın ev ortamında kendi orkestrası ile müzisyen dostlarını ağırlayıp beraber şarkılar söylediği ‘Evdeyiz Dede’ uzun bir aradan sonra yeni konuklarıyla tekrar seyirci karşısına çıkıyor.

‘Evdeyiz Dede’nin yeni bölümlerinde Berkay’a Aybüke Albere, Bülent Şakrak, Cengiz Kurtoğlu, Elif Buse Doğan, Eser Yeneler, Fatih Erkoç, Murat Boz, Oğuzhan Koç, Sakiler ve Umut Kurt misafirliğe geliyor ve birlikte keyifli bir müzik yolculuğuna çıkıyorlar.

‘Berkay’la Evdeyiz Dede Part 2’nin ilk konuğu usta müzik adamı Fatih Erkoç. Berkay’ın Youtube kanalında 17 Ocak’ta yayına girecek videonun çekimlerinde ikili müthiş keyifli şarkılara imza attı. Fatih Erkoç 90’lara damgasını vurmuş şarkısı ‘Ellerim Bomboş’u Berkay ile birlikte seslendirdi.

Berkay “Müzisyenliğine, duruşuna son derece saygı duyduğum, onunla şarkı söylediğim için çok mutlu olduğum ve gerçekten kendime ileri dönük anı bıraktığım büyük müzisyen bizlerle” sözleriyle bu müzik ziyafetinin anonsunu yaptı. ‘Berkay’la Evdeyiz Dede Part 2’ Fatih Erkoç’un konuk olduğu ilk bölümüyle 17 Ocak’ta yayında!

Sadece YouTube’da izlenebilen ‘Berkay’la Evdeyiz Dede Part 2’nin diğer konuklarının performansları şimdiden merak uyandırdı.