Vatanım Sensin isimli dizi sayesinde yıldızı paylamış olan genç oyunculardan Miray Daner, müzik ile alakalı hayallerini gerçekleştirme amacıyla şan derslerini almış oldu. Güzel durumda bulunan oyuncu müzik alanı içerisindeki yeteneğini gösterme amacıyla stüdyoya girerek şarkı okumuş oldu.

Katılmış olduğu televizyon programları içerisinde sesinin güzelliğinden dolayı dikkatleri çekmekte bulunan ünlü oyunculardan Miray Daner, bu söz konusu yeteneğini profesyonel bir alan içerisinde gösterme amacıyla stüdyoya girmiş oldu. Pandemi dönemi içerisinde şans derslerini almış olan Daner vermiş olduğu bir röportaj esnasında; Şan dersleri almakta olduğunu ve bu dersleri almaktayken müziğe yoğunlaşma gibi bir planının olmadığını açıkça ifade etmişti.

Fakat ardımızda bırakmış olduğumuz Ekim ayı içerisinde konuk olarak katıldığı İbrahim Selim’in programı esnasında Sezen Aksu’ya ait ‘Vay’ adlı şarkısını seslendirmiş olan genç yaştaki oyuncu gelen çok harika tepkilerin ardından bu fikrini değiştirmiş oldu.

Single çıkartma amacıyla çalışmalara başlamış olan Miray Daner çok daha yeni bir pop şarkısını seslendirmiş oldu. Müzisyen arkadaşları ile beraber çalışmalarını basına yansımaması amacıyla çok büyük bir gizlilikle yürütmeye devam eden genç yaştaki oyuncu şarkının düzenlemesini de çok kısa bir zaman öncesinde bitirmiş oldu. Fakat Daner şarkısıyla ilgili olarak herhangi bir müzik firmasıyla henüz bir anlaşmaya imzasını atmış değil.