Ünlü ve başarılı oyunculardan Brigitte Nielsen, bir aralar kavgalı oldukları bilinen efsane şarkıcılardan Madonna’dan tam olarak nasıl bir intikam almış olduğunu itiraf etti. Nielsen açıklamasında, Madonna’nın kocası ile tek gecelik bir ilişki yaşamış olduğu itirafında bulundu.

Danimarka asıllı ünlü aktrislerden Brigitte Nielsen, bir tane televizyon programı içerisinde geçmişe yönelik skandal bir itirafta bulunmuş oldu. Madonna’nın geçmiş olduğumuz günler içerisinde Las Vegas’ta gerçekleşecek konsere tam 2 saat geç çıkmış olmasına da eleştiride bulunan Nielsen, Madonna’nın aslında müzik dünyası üzerinde çok fazla abartıldığını ifade ederek ünlü şarkıcıyla alakalı bir hatırasını açık bir şekilde söyledi.

Brigitte Nielsen’in anlatmış olduklarına bakılırsa, 1987 senesinde Madonna ile birlikte Nielsen aynı barda bulunuyordu. Alkolün de etkisi ile ikilinin aralarında bir tartışma meydana geldi. Nielsen ise hiçbir şekilde dayanamadı ve Madonna’ya bir tokat atmış oldu. Nielsen daha sonrasında; ‘Ve çok ufak bir şey’ ifadelerine yer vererek başlamış olduğu bu cümlesini; ‘Sadece birkaç ay geçtikten sonra Güney Fransa’daydım. Orda ise Madonna’nın boşanma aşamasında bulunduğu Sean Penn’le tek gecelik bir ilişki yaşamış oldum.” ifadelerine yer vererek noktalamış oldu.

Brigitte Nielsen ise, 1987 senesi içerisinde Sylvester Stallone’la tam 2 senelik evliliğini sona erdirdi. Madonna da 1985 senesi içerisinde evlenmiş olduğu Sean Penn’den resmi bir şekilde 1989 senesinde boşanmış oldu.

Nielsen ayrıca, 2006 senesi içerisinde evlenmiş olduğu barmen Matia Dessi’den çocuk sahibi olduğu zaman, 54 yaşına girmişti.