Eylül ayı içerisinde piyasaya çıkartmış olduğu kozmetik markasından hemen sonrasında senelerdir tek tip bir güzellik algısını yıkmayı başaran iç çamaşırı markası sayesinde güzellik sektörüne adım atmayı başaran yıldız şarkıcılardan Rihanna, sosyal medya hesabı üzerinden kendi ürünlerinin tanıtımlarını da bizzat kendisi yapmaya devam ediyor. Rihanna, kendi ismini vermiş olduğu Fenti isimli markanın Savage X Fenti Koleksiyonu ile ilgili olarak kameraların karşısındaydı.

Başarılı fotoğrafçılardan biri olan Dennis Leupold’un objektiflerine fazlasıyla cesur bir poz vermiş bulunan başarılı şarkıcı; ”Kendi stilistimden Jahleel Weaver’i sizler ile tanıştırmış olayım. 3 tane yeni VIP kutu hazırlamış durumdayız. Modunuza göre de değişiklik gösteriyor” ifadeleriyle bir açıklama. Rihanna’nın hayranları ise fotoğrafın altına; ”Senin hiç bir şekilde acıman yok mu?” şeklinde farklı yorumlar yazdı.

Kadınlar için kendilerini özgür bir şekilde keşfetme fırsatı sunmuş olan yıldız durumdaki şarkıcı, Koleksiyona niçin ”savage” (vahşi) ismini vermiş olduğunu da ”Her bir kadın içinde yer alan güçten dolayı biraz da vahşidir. Keşfedersiniz ya da keşfetmezsiniz, lakin bu söz konusu hissiyat sürekli olarak oradadır!” şeklindeki sözlerini kullanarak açıklamıştı.

31 yaşında bulunan başarılı ve güzel şarkıcı geçmiş olduğumuz günlerde hamile olduğu konusunda ortaya çıkan iddialara çekmiş olduğu cesur bir video ile yanıt vermişti.