Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu cesur fotoğraflardan dolayı gündeme gelmeye devam eden güzel şarkıcılardan Hadise, paylaşmış olduğu özel bir videoyla tekrar isminden söz ettirmeyi başarmış bir durumda.

Güzel şarkıcılardan biri olan Hadise paylaşmış olduğu dekolteli videosudan dolayı adeta takipçilerinin aklını başından almış oldu. Hadise Rapçilarden biri olan Ezhel’in yeni şarkısı ile dans etti. Güzel durumda bulunan şarkıcı o anları da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmayı hiç bir şekilde ihmal etmiş değil.

Instagram hesabında yer alan hikaye kısmından bu videoyu paylaşmış olan Hadise, kendisini takip edenler tarafından da adeta tam puan almış oldu. Hadise’nin paylaşmış olduğu bu videoyu kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olan takipçilerinden bir tanesi ise; ”Fazlasıyla güzelsin sen Hadise O Ses Türkiye isimli yarışmayı da dört gözle beklemekteyim senin için.” şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Ünlü durumda bulunan şarkıcı, daha öncesinde de küvet içerisinde çekilmiş olan bir tane fotoğrafını Instagram’a yükleyip; ”Yapmam gerekli olan bir sürü çok daha önemli iş vardır. O esnada ben..” şeklindeki ifadelerine yer vermişti. Hadise’nin paylaşmış olduğu o fotoğraf ise sadece 14 saat içerisinde 200.000 taneden fazla kişi tarafından beğenilmiş idi.