Denizli ilinde yer alan Serinhisar ilçesi içerisinde minibüs ve otomobilin karışmış olduğu trafik kazasında bir çiftin yaşamını yitirdiği açıklandı. Söz konusu bu kaza esnada yaşamını yitiren çiftin cansız bedenleri araç içerisinde güçlükle çıkartılmış durumdayken, olayın şokuyla birlikte arabasından inip yürüyerek kaçmaya başlayan minibüsün şoförünün ise kısa bir zamanda yakalandığı konusunda bir açıklama yapıldı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise, söz konusu bu kaza Serinhisar – Yatağan karayolu üzerinde gerçekleşti. Hasan B.’nin direksiyonunda yer aldığı 20 EL 869 plakasına sahip minibüsle karşı tarafta seyir halinde olan Ali İhsan Er (50)’in direksiyonunda yer aldığı 20 YL 333 plakasına sahip otomobil kafa kafaya bir şekilde çarpışarak kaza yaptı. Kaza esnasında otomobil şoförü olan Ali İhsan Er ile birlikte yanında yer alan eşi Duru Er (50) yaşamını yitirdi.

Trafik kazası esnasında yaşamını yitiren karı kocanın cansız durumdaki bedenleri adeta hurdaya dönmüş olan otomobilin içerisinde itfaiye personellerinin ortalama olarak 30 dakika devam eden çalışmalarıyla anca çıkartıldı. Kaza gerçekleştikten hemen sonra olayın şokuyla birlikte arabasından inip yaya bir şekilde kaçmaya başladığı ileri sürülen minibüs şoförü olan Hasan B.’nin de jandarma personelleri tarafından çok kısa bir zaman içerisinde bulunup olayın yaşandığı yere getirildiği açıklandı. Jandarma ekipleriyle birlikte kurtarma personellerinin ise kaza yeri üzerindeki çalışmaları sürüyor.