ATV kanalında yer alan reyting rekortmeni dizilerden ‘Sen Anlat Karadeniz’ isimli yapımda Asiye karakterine can veren şarkıcılardan Öykü Gürman, sahnede giymiş olduğu kıyafetleri ile de isminden sıkça söz ettirmeyi sürdürüyor. Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde transparan kostümü ile sahneye çıkmış olan Gürman, bu defa ise cesur durumdaki bir mini elbise giymiş oldu.

”Evlerinin Önü Boyalı Direk” isimli şarkı ile tanınmış olan ve dizi içerisindeki başarısından dolayı da izleyen herkesi kendine hayran bırakmış olan Öykü Gürman, oyunculuğun yanında gerçekleştirmiş olduğu konserlerine hiç bir şekilde hız kesmeden devam etmekte. Uzun saatler boyunca devam eden dizi çekimlerinden ayırmış olduğu zamanlarda konser vermeye devam eden Gürman, giymiş olduğu kostümlerden dolayı da çok fazla dikkat çekmekte. Geçmiş olduğumuz akşam bir mekan içerisinde sahneye çıkmış olan başarılı şarkıcı, giymiş olduğu mini elbisesinin yanı sıra derin göğüs dekoltesinden dolayı da dikkat çekmiş oldu.

1,9 milyon tane takipçisi bulunan Instagram hesabı üzerinden cesur pozlarını paylaşmaya devam eden Öykü Gürman, geçmiş olduğumuz hafta içerisinde de transparan bir tane tulum giyip bütün dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştı.