‘Ulan İstanbul’ isimli dizinin setinde tanışıp kısa bir zaman sonrasında da aşk yaşamaya başlamış olan ve 2014 senesi içerisinde nikah masasına oturma konusun karar alan Ezgi Eyüboğlu ile birlikte Kaan Yıldırım geçmiş olduğumuz Haziran ayı içerisinde şiddetli bir şekilde geçimsizlikten dolayı tek bir celsede boşandı.

Kaan Yıldırım, boşanma gerçekleştikten çok kısa bir zaman geçtikten sonra ise oyunculardan Demet Özdemir’le fazlasıyla samimi bir biçimde objektiflere yakalanmış ve ikilinin aşk yaşadıkları iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunmuş olan ikili, aşkla alakalı iddiaları da kesin bir dil ile yalanlamış idi. Hakan Gence’ye özel bir konuşma gerçekleştiren güzel oyunculardan Ezgi Eyüboğlu da açıklamasında ”Bilmekte olduğum kadarı ile aldatılmadım” şeklindeki sözleri kullanmasından dolayı kafaları karıştırmış oldu.

Şu zamanlarda FOX ekranları üzerinde karşımıza çıkan ‘Bir Aile Hikayesi’ ismine sahip dizi içerisinde rol almakta bulunan Eyüboğlu, rolüyle ilgili olarak ”Nil isimli karakter, boşanmış olduğu eşi Berk ile tam 10 sene öncesinde ayrılmış zira aldatılmış. 10 sene geçtikten sonra ise Berk aniden Nil’in kapısına gelmiş oluyor ve onu geri kazanmak için çalışıyor.” ifadelerine yer verdi. Dizi içerisinde aldatılmış bir kadına can veren oyuncu ”Siz hiç bir şekilde gerçek yaşamda aldattınız veyahut aldatıldınız mı?” şeklinde bir soru sorulmasının ardından da ”Hayır, bilmekte olduğum kadar ile aldatılmadım.” şeklinde bir yanıt verdi.