Denizli ili içerisinde polis ekipleri tarafından düzenlenen özel operasyonlar kapsamında toplamda 2.989 şişe sahte alkolün yanı sıra 645 litrelik etil alkol ile birlikte imalat edilmesi amacıyla kullanılmakta olan malzemeler de ele geçirilmiş oldu.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise, söz konusu bu özel operasyon Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bir şekilde faaliyetlerine devam eden Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele (KOM) biriminde yer alan ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Kendilerine yapılmış olan özel bir ihbarı değerlendirmeye alan ekipler, kaçak bir şekilde alkol üretimi yapmakta olan şahıslara yönelik çok özel bir operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilmiş olan söz konusu bu operasyon kapsamında tam 2.989 şişe kadar sahte alkolün yanı sıra 645 litre kadar bir etil alkol ile birlikte imalatının yapılabilmesi amacıyla kullanılmakta olan özel malzemeler, ortalama olarak 48.000 tane alkol üretimi konusunda kullanılmakta olan sahte bandrol, ortalama bir şekilde 12.500 tane şişe kapağı ile birlikte sahte bandrol ve gerçek bandroller, kapşon, şişeler ve etiket ele geçirilmiş oldu.

Gerçekleşen operasyon kapsamında gözaltına alındığı açıklanan şahıslar ile ilgili olarakta idari ve adli bir şekilde işlem yapılmış olduğu ifade edildi