Beraberliklerinden dolayı herkesi çok fazla şaşırtmış olan Defne Samyeli ile birlikte Cem Yılmaz’ın aşkları, tekrar tamamen sürpriz bir biçimde bitti. Defne Samyeli’nin Cem Yılmaz’a ait film galasına katılım sağlamamasıyla beraber ortaya çıkmış olan ayrılıkla alakalı söylentiler doğru çıkmış durumda. Posta Gazetesi’nden Eylem İpek Şafak tarafından yapılmış olan habere bakılırsa Defne Samyeli ile birlikte Cem Yılmaz tam on gün öncesinde ayrılma kararı almış.

Magazin dünyası içerisinde son dönemlerde en gözde çiftler arasında yer alan, her bir tarafa el ele bir şekilde giden ve aşklarından dolayı herkesi imrendirmeyi başaran Cem ve Defne aşkının gitmiş olduğu haberleri magazin dünyasına adeta bomba gibi düşmeye başladı. Tarafların halen sessizliklerini korumakta olduğu bu ayrılıkla alakalı olarakta bazı iddialar ortaya atılmaya başlandı bile.

Nedeninin tam olarak ne olduğu olduğu konusunda meraklar bulunan sürpriz ayrılıkla alakalı perde arkası da kesinleşti. İddialara bakılır ise, yakınında yer alanlar Defne Samyeli ile birlikte Cem Yılmaz’ın aşklarını sona erdiren nedenin kıskançlık olduğunu açık bir şekilde ifade etti. Bu söz konusu sürpriz kararın hemen sonrasında Samyeli’nin işlerinden ilki ise, ünlü komedyen ile beraber kalmaya başladığı Levent içerisindeki villadan ayrılmakmış. Bayağı bir üzgün durumda bulunan çift, bir müddettir konuyla alakalı olarak sessiz kalma konusunda tercihte bulunuyormuş.