Denizli ili içerisinde polis ekipleri tarafından zehir tacirlerine karşı gerçekleştirilmiş olan özel operasyonlar kapsamında, farklı çeşitlerde uyuşturucu maddeler ele geçirilmiş bir durumdayken söz konusu bu operasyonlarda 50 kişinin de gözaltına alınmış olduğu ifade edildi. 40 tane şahıs ile ilgili olarak gerekli işlemlerinin yapılmış olduğu bu operasyonlar kapsamında 10 tane şahısın da sevk edilmiş oldukları mahkemeler tarafından tutuklanmış olduğu ifade edili.

Elde edilmiş olan bu özel bilgilere bakılır ise, söz konusu bu operasyon Denizli İl Emniyet Müdürlüğü içerisinde görevli durumdaki Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğünde görevli polis ekipleri tarafından yapılmış durumda. Değişik birimleri içerisinde destek vermiş olduğu söz konusu bu operasyonların 21 ila 27 Ekim tarihlerinin arasında gerçekleştirilmiş olduğu da ifade edildi.

Gerçekleştirilmiş olan söz konusu bu operasyonlar kapsamında 54 gramlık bir eroinin yanı sıra 110 gramlık bir esrar ile birlikte 87 gramlık bir metanfetamin, 13 tane exstacy hap ve 15 tane de sentetik ecza hapının ele geçirildiği açıklaması yapıldı.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alındığı ifade edilen 50 kişiyle ilgili olarak yasal bir işlem yapılmış durumdayken bu şahıslar arasından 1 tanesi de çıkartılmış oldukları mahkemeler tarafından tutuklandı ve cezaevine yollandı.