Geçmiş olduğumuz Haziran ayı içerisinde aşk yaşamış olduklarından söz eden ünlü modellerden biri olan Cara Delevingne ile birlikte güzel oyunculardan Ashley Benson, geçtiğimiz gün Serena Williams ile Bianca Andreescu arasında yer alan tenis maçını izleyebilmek amacıyla New York’a gitti.

Romantik halleri ile çok fazla dikkat çekmiş olan Benson ile Delevingne çifti, dudak dudağa bir şekilde objektiflere yakalandı. Aşklarıyla alakalı olarak adeta konuşmama konusunda yemin etmiş olan ve kameralardan çok daha uzak bir şekilde ilişki yaşama kararı veren ünlü durumdaki çift, basının çok yoğun bir şekilde ilgisine daha çok dayanamayarak aşklarını açık bir şekilde duyurmuşlardı.

Elle’ye özel bir konuşma gerçekleştiren Delevingne, bu güne kadarki dönem içerisinde ilişkileriyle alakalı konuşmama nedeni şeklinde, yaşamakta oldukları şeyin fazlasıyla ”kutsal” bir durum olduğu ve söz konusu bu büyüyü bozmayı hiç bir şekilde istemediğini açık bir şekilde ifade etti.

İnsanların, mevcut durumdaki ilişkileriyle alakalı söylediklerini hiç bir şekilde umursamadığını açık bir şekilde ifade eden Delevingne açıklamasında; ‘İnsanlar ilişkimizle alakalı olarak kendi varsayımlarını yapmaktalar. Kesinlikle gözler önünde sergilemiş olduğum bir ilişkiyi hiç bir şekilde yaşamadım veyahut farklı birinin fotoğrafını hiç paylaşmadım. Bu söz konusu ilişkimde çok değişik’ ifadelerine yer verdi.

Ünlü durumda bulunan bu model açıklamasında; ‘Utanç duyduğumdan dolayı bu konuyla alakalı konuşmamakta olduğumun düşünülmesini hiç bir şekilde istemem’ ifadelerine yer vererek yaşamakta olduğu şeyden gurur duymakta bulunduğunu da ifade etti.