Lübnanlı olduğu bilinen yetişkin film yıldızlarından biri olan Mia Khalifa şef olduğu öğrenilen sevgilisiyle dünyaevine girme konusunda hazırlık yapıyor. Yıldız hale gelen isim haberi sosyal medya hesabı üzerinden; ”Dünya üzerindeki en şanlı kızıyım ve artık evet dedim. Nişanladık” şeklinde bir not ekleyerek duyurdu.

Cinsel içeriğe sahip film işinde toplamda üç aylık bir zaman çalışmış olmasına karşın sektörün en fazla ün yapan isimleri arasında yer alan Khalifa, sektör içerisindeki işini bıraktıktan sonrasında dahi halen listenin en fazla aranmakta olan isimlerinden biri. YouTube üzerinde videolar çeken ve spor yorumculuğu yapmaya başlayan Khalifa, yaşamını ise şef olduğu bilgisine ulaşılan sevgilisi Robert Sandberg’le birleştirme kararı almış durumda.

Şef sevgilisi tarafından yapılan teklife; ”Evet” yanıtını veren Khalifa, sevgilisi için sektörü bırakma konusunda bir karar bile almıştı. Khalifa açıklaması içerisinde, ”Cinsel içeriğe sahip filmler ile işim zaten fazlasıyla kısa sürmüş idi, ancak yapmış olduklarım da çok büyük bir hızla yayılmaya başladı. Sektörü bırakmamın üzerinden 5 sene geçtikten sonra dahi halen listelerde yer almama ben bile çok fazla şaşırmaktayım. İnsanlar ise bundan dolayı halen film çekmekte olduğumu zannediyor.” şeklindeki ifadelerine yer verdi.