ATV ekranları üzerinde karşımıza çıkan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide ”Doktor Müjgan” adlı karaktere can veren başarılı oyunculardan Melike İpek Yalova geçtiğimiz gün içerisinde Altuğ Gültan’la evlendi.

Oyunculardan Melike İpek Yalova, İzmir ili içerisinde gerçekleştirilen özel bir törenle, yapımcı olduğu bilinen sevgilisi Altuğ Gültan’le dünya evine girdi. Hayvanlara karşı sevgisinden dolayı çok sık bir şekilde adından söz ettirmeyi başaran oyuncu, Instagram hesabı üzerinde düğününden herhangi bir kare paylaşmadığından dolayı da takipçileri tarafından çok yoğun bir şekilde eleştirilmiş oldu. Geçtiğimiz gün bir tane atı beslediği esnada çektirmiş olduğu fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden yayımlayan oyuncu için, takipçileri de; ”Ya abla sen evlenmişsin niye hiçbir şey paylaşım yapmıyorsun” benzerinde sitemlerde bulundular.

Melike İpek Yalova Kim?
Melike İpek Yalova, 29 Nisan 1984 senesi içerisinde Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesinde yer alan Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuştur. Mezuniyetin hemen sonrasında İtalya’da yer alan Roma’ya gitmiş ve orda ise Roma La Sapienza Üniversitesi isimli üniversite içerisinde Uluslararası Politikalar ile birlikte Kriz Yönetimi eğitimi almış biridir. Eski Devlet Bakanlarından biri olan Yüksel Yalova’nın da kızıdır.

Oyunculukla alakalı ilk deneyimini Muhteşem Yüzyıl isimli dizi içerisinde canlandırmış olduğu Kastilya Prensesi İsabella karakteri sayesinde gerçekleştirmiş durumdadır. Hayat Şarkısı ile birlikte Karadayı, İnsanlık Suçu ve Çember isimli dizilerde de rol almıştır.