Sihirli Annem isimli dizi sayesinde yıldızı paylamış olan oyunculardan İnci Türkay, 11 seneden beri beraber olduğu meslektaşlarından Atilla Saral’la Londra içerisinde nikah masasına oturmuş oldu.

Bir dönemlere damga vurmayı başaran Sihirli Annem isimli dizi içersinde ”Betüş” karakterine can vermesinden dolayı akıllara kazınmış olan başarılı oyunculardan İnci Türkay, 11 seneden beri usta oyunculardan biri olan Atilla Saral’la aşk yaşamakta. Hayranlarına çok büyük bir sürpriz yapmış olan ünlü durumda bulunan çift, Londra içerisinde nikah masasına oturmuş oldu.

11 sene boyunca devam eden beraberliklerini geçmiş olduğumuz Cumartesi gününde taçlandırmış olan ünlü çift, sade bir törenle dünya evine girdi. Çiftin gerçekleştirilmiş olan nikah merasimi için yalnızca yakın dostları katılmış oldu.

Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde Atilla Saral, sevgilisi olan İnci Türkay istediğinden dolayı 15 sene öncesinde İstanbul ilinden ayrılıp yaşamaya başlamış olduğu Assos’tan da ayrılarak Londra’ya taşınmış, Türkay’la yaşamaya başlamış idi. İlk yapmış olduğu evliliğinden Ali isminde bir tane oğlu bulunan İnci Türkay, oğlunun okulundan dolayı çok uzun bir zamandan beri de Londra’da yaşamını sürdürmekteydi.

Türkiye içerisinden taşınmış olan oyunculardan İnci Türkay, İngiltere içerisinde özel diksiyon kursları vermekte. Atilla Saral da İngiltere içerisinde bir tane restoran açma planı yaparak Türkiye’den taşınmış idi.