Denizli ili içerisinde bir itfaiye eri kendiyle birlikte yanan evinden eşya kurtarabilmek amacıyla gayret eden bir kişinin canını, çökmeye başlayan çatının alt kısmında kalmaktan son saniyelerde kurtardı. Olay esnasında ölen veyahut yara alan kimse olmazken, yangının meydana geldiği evin ahır kısmında yer alan keçiler de itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarılabildi.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa söz konus ubu olay, Çameli ilçesinde yer alan Yeni Mahalledeki Süsler Tepesi bölgesinde gerçekleşti. İddialara bakılır ise, anızların yakılması sırasında alevler ani bir şekilde İsmail Uysal adına sahip vatandaşın evine sıçramış oldu. evin üzerinden dumanların çıkmaya başladığının farkına varan çevredekiler durumla ilgili olarak hemen ihbarda bulundu. Bunun sonrasında ise bölgeye itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden ekipler çok hızlı olarak alevleri kontrol altına alabilmek amacıyla müdahale etmeye başladı. Bu esnada ev sahibinin yakınlarından olduğu bilgisine ulaşılan biri evde yer alan eşyaları kurtarabilmek amacıyla evin içine girdi. İtfaiye erlerinden bir tanesi de onu dışarıya çıkarabilmek amacıyla hemen arkasından içeri girdi. Bu esnada ise yanmaya başlayan evin çatı kısmı çok büyük bir gürültüyle çökmeye başladı. Bunun farkına veren itfaiye de yanında yer alan şahısla beraber kendini dışarıya son anda atabilmeyi başarmış oldu. Olay esnasında fenalaştığı ve dumandan etkilendiği açıklanan Uysal’a olay yerinde yer alan sağlık personelleri müdahalede bulunurken, evin ahır kısmında yer alan keçiler de itfaiye ekipleri tarafından telef olmaktan son anda kurtarılabildi.

Yangından sonra ev tamamen kullanılamaz bir duruma gelmişken, olayla alakalı olarak bir de soruşturma başlatıldığı açıklandı.