Dünya çapında ünlü, yıldız sanatçılardan Jennifer Lopez, giymiş olduğu cesur kıyafeti ile tekrar isminden söz ettirmeyi başardı. Yıldız sanatçının kırmızı halı üzerinde objektiflere poz vermiş olduğu esnada elbisesinin alt kısmına sütyen giymemiş olduğu da çok fazla dikkat çekmiş oldu.

Dünya çapında ünlü durumdaki pek çok yıldızın katılmış olduğu festivale, güzel oyunculardan biri olan Dakota Johson ile birlikte Jennifer Lopez, giymiş oldukları elbiselerle damga vurmuş oldu. Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde gösterime girmiş olan Hustler adına sahip film içerisindeki rolü gereğince direk dansı öğrenmiş olan Lopez, ilk öncesinde direk dansının mükemmel bir şey olduğunu ancak öğrendikten sonra tam olarak ne denli zor bir şey olduğunu öğrenmiş olduğunu ifade etti.

Hustlers isimli dizi, Wall Street üzerindeki müşterilere şantaj yapabilmek amacıyla bir araya gelmiş eski bir tane striptiz kulübü personellerinin hikayesini konu etmiş bir durumda. Kadınları başrollerine yerleştirmiş olan suç ve komedi filmi striptiz kulübünde çalışanların girişmiş olduğu bir dolandırıcılık planını da işlemiş durumda. Jennifer Lopez’in ekipteki lidere yaşam vermiş olduğu bu filmin kadrosu içerisinde Constance Wu ile birlikte Lili Reinhart, Cardi B, Julia Stiles ve Mercedes Ruehl benzerindeki isimler bulunuyor

Film içerisinde striptizci şeklinde yer almış bulunan Jennifer Lopez dansları ile adeta baş döndürmekte.