ATV ekranlarında çok büyük bir ilgi ile izlenmeye devam edilen Hercai isimli dizinin Miran’ı geçmiş olduğumuz günler içerisinde Vogue isimli dergiye röportaj vermiş oldu. Samimi açıklamalarından dolayı dikkat çekmiş olan yakışıklı oyuncu bir dönemlerde şişman olduğunu ve hatta tam tamına 50 kilo vermiş olduğunu da açıkladı.

Darwin tarafından söylenen; ”Ne en güçlü durumda bulunan tür yaşamda kalır, ne ise en zeki durumda bulunan. Değişime en fazla adapte olabilendir yaşamda kalan” şeklindeki sözü çok fazla sevmekte olduğunu ifade eden Akın Akınözü sonrasında ise; ”Değişimle alakalı gücü ilk defa 120 kilo ağırlıktan 70 kiloya kadar düştüğümde keşfettim” ifadelerine yer verdi. Yakışıklı durumda bulunan oyuncu vücudu üzerindeki bu büyük değişimin komple iradeden geçmiş olduğunu da sözlerine ilave etti.

Akın Akınözü Kim?
Akın Akınözü, 1990 senesi içerisinde Ankara ilinde dünyaya gelmiş durumdadır. Los Angeles General Studies içerisinde UC Berkeley Applied Math alanı içinde eğitimini bitirerek, oyunculuk üstüne eğitim almış biridir.

2014 senesi içerisinde Azrail isimli sinema filmiyle birlikte kariyerine adım atmış durumdadır. 2015 senesi içerisinde de Muhteşem Yüzyıl isimli diziyle de ilk def televizyon ekranları üzerinde boy göstermiş daha sonrasında da Arkadaşlar İyidir isimli dizi içerisinde rol almıştır.