Denizli Büyükşehir Belediyesinin Konservatuarı, geçtiğimiz dönemde hava muhalefetinden dolayı ertelenmiş olan Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği Korosu ile alakalı konserlerini Denizli ilindeki vatandaşlarla buluşturdu.

Adalet Parkı Konser Alanı içerisinde 6 ila 7 Eylül tarihi içerisinde gerçekleştirilen bu konserlere, Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreter Yardımcısı görevinde bulunan Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ile Tanıtım Dairesinin Başkanı görevinde bulunan Hüdaverdi Otaklı’nın yanı sıra davetliler ve çok fazla sayıda vatandaşta katılım gerçekleştirdi.

Türk Halk Müziğinin Koro Şefi görevinde bulunan İsmail Barkan ile birlikte Türk Sanat Müziğinin Korosu Şefi görevinde bulunan Selim Öztaş eşliğiyle gerçekleşmiş olan bu konserlere Denizli Büyükşehir Belediyesinin Konservatuarında görevli bulunan saz ekibi eşlik etmiş oldu. Türk Halk Müziği ile birlikte Türk Sanat Müziğinin Korosunun yanı sıra solo sanatçılarının söylemiş olduğu birbirinden harika eserler izleyen herkesi adeta mest etmiş bir durumda.

Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreter Yardımcısı görevinde bulunan Mustafa Gökoğlan, konserler için emek vermiş olan bütün sanatçılarla birlikte izleyen bütün herkese teşekkür etmiş oldu. Pek çok enstrüman dalı içerisinde ve değişik korolarda bedava bir şekilde eğitim vermekte bulunan konservatuar kayıtlarının devam ettiğini de belirten Gökoğlan, burdan fazlasıyla değerli sanatçıların yetişmiş olduğunu belirterek, çok daha başarılı bir dönem dileklerinde bulundu.