Ünlü şarkıcılardan biri olan İrem Derici, kendine ilk önceleri mesaj yollayarak rahatsız etmiş olan sonrasında ise geçmiş olduğumuz akşam Harbiye’de yer alan evine kadar geldiği açıklanan şahıstan şikayetçi oldu. Olayın yaşanmış olduğu yerde gözaltına alınmış olan ve cinsel tacizle alakalı suçtan adliyeye yollanmış olan saplantılı hayran, dün ise adli kontrol şartı ile birlikte serbest bırakılmış oldu. Saplantılı durumdaki hayranla ilgili olarak ”cinsel taciz” şeklindeki suçtan 4 ay 15 günlük bir zamandan 3 seneye kadar hapis cezası istemi ile bir iddianame hazırlanmış oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınan hazırlanmış olan iddianame içerisinde müşteki İrem Derici’nin ses sanatçısı olarak çalıştığı, şüpheli durumda bulunan Erol Koçulu’nun (33) da müştekinin saplantılı hayranı olduğu açık bir şekilde ifade edildi. Şüpheli şahsın 3 Haziran 2019 tarihi ile 6 Haziran 2019 tarihlerinin arasında müşteki sanatçıya; ”Günaydın aşkım ile birlikte seviyorum seni ve iyi geceler aşkım” ifadeleriyle mesajlar yollayarak tacizde bulunmayı sürdürdüğü ifade edilen iddianamede, şüpheli şahsın 22 Ağustos 2019 tarihi içerisinde de Derici’nin ikamet adresine gittiği ifade edildi.

Derici’nin söz konusu bu şüpheli şahıstan şikayetçi durumda bulunduğu, şüpheli şahsın ise eylemini ikrar etmiş olduğu bilgisine yer verilmiş olan iddianame üzerinde; ”Şüpheli şahsın ses sanatçısı olarak tanınan müştekiye yönelik olarak aynı suç işleme kararının icrası dahilinde farklı zamanlar içerisinde mesaj atmış olduğu, evine kadar gitme sureti ile müştekiye aşık bir durumda olduğunu ve müştekiyi sevmekte olduğunu ifade ederek müteselsilen cinsel tacizde bulunmuş olduğu da anlaşılmıştır.” ifadelerine yer verildi. İddianame içerisinde, şüpheli durumda buluna nErol Koçulu’nun ”cinsel taciz” şeklindeki suçtan dolayı 4 ay 15 günden 3 seneye kadar hapis cezası istem iile cezalandırılması da istendi.