Yaşamış olduğu ilişkiler ile çok sık bir şekilde gündeme gelen ünlü oyunculardan Kristen Stewart, New York içerisinde bir tane binanın merdiven kısmında birlikte oturmaka olduğu senaryo yazarlarından Dylan Meyer’le öpüştüğü esnada objektiflere yakalandı

Kısa bir zaman öncesinde ayrılma kararı aldığı Victoria Secret mankenlerinden biri olan Stella Maxwell’le barışarak yeniden bir araya gelmiş olan Amerika Birleşik Devletleri asıllı oyunculardan Kristen Stewart, New York kentinde bir tane binanın merdivenlerinin üzerinde birlikte oturmaya başladığı senaryo yazarlarından Dylan Meyer’le fazlasıyla samimi bir biçimde objektiflere yakalandı.

Dylan Meyer’le fazlasıyla samimi bir biçimde sohbet etmekte oldukları esnada elini Dylan’nın bacakları üzerinde gezdirmeye başlayan oyuncu, daha sonrasında ise kendisine doğru çekerek öpmeye başlamış oldu. Sadece 1 öncesinde İtalya içerisinde kız arkadaşıyla bir tane yat üzerinde öpüştüğü esnada objektiflere yakalanan Stewart’in Meyer’i böyle uzun bir zaman boyunca öpmüş olması sevgilisi Stella Maxwell’le yeniden ayrılmış oldukları dedikodularının ortaya çıkmış olmasına neden oldu.

Miss 2059 isimli dizinin yazarlığını yapan Dylan, Stewart’in kendini böyle ani bir biçimde öpmesinin karşısında çok kısa bir şaşkınlık yaşamış olmasına karşın ellerini de Stewart’in omuzlarına atmış oldu. Çift çok uzun bir zaman boyunca oturmakta oldukları merdivende fazlasıyla samimi görüntüler sergilemiş oldular.