Başrolleri içerisinde Demet Özdemir ile birlikte Can Yaman, Özlem Tokaslan, Öznur Serçeler ve de Berat Yenilmez’in yer almakta olduğu Erkenci Kuş isimli dizi 51. bölümle birlikte final yapıp ekranlara veda etmiş oldu. Dizinin yapımcı firması da Erkenci Kuş’un niçin final yapmış olduğu konusunda açıklamada bulunup; ”Erkenci kuş isimli dizisinin oyuncularıyla birlikte teknik ekibi 15 aydan beri hiç bir şekilde durmadan çalışmayı sürdürmektedir. Tatil yapmak artık onların da hakkıdır.” ifadelerine yer verdi.

Star TV kanalı üzerinde ekranlara gelmekte olan Erkenci Kuş isimli dizi 51. son bölümü ile birlikte ekranlara veda etmiş oldu. Dizinin yapımcısı konumunda yer alan Faruk Turgut, konu ile alakalı bir açıklama gerçekleştirdi.

Erkenci Kuş isimli dizinin yapımcısı olan Faruk Turgut, kendisine ait kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama içerisinde, ”Erkenci Kuş isimli dizimizin 51. bölüm içerisinde final yapacak olduğu haberi doğrudur. Kanal ile gerçekleştirilen anlaşma 52 bölüm olarak, 52. bölümde Kurban Bayramı’na denk geldiğinden dolayı kanalımız Star TV’yle görüşme yaparak 51. bölümün final olması konusunda bir karar verilmiştir. Erkenci kuş isimli dizinin oyuncuları ile birlikte teknik ekibi de 15 aydan beri hiç bir şekilde durmadan çalışmayı sürdürmektedir. Tatil yapmak onlarında bir hakkıdır.” şeklinde paylaşımda bulundu.