Yıldız Tilbe’nin uzun senelerden beri kameralardan uzak tutmakta olduğu bir tane kızının bulunduğundan haberiniz var mı muydunuz?

Bir türlü eskimemekte olan şarkılarının yanı sıra olay paylaşımlarından dolayı da magazin dünyasının gündeminden bir türlü düşmeyen ünlü şarkıcılardan biri olan Yıldız Tilbe’nin, seneler boyunca magazin dünyası üzerinden uzak tutmuş olduğu bir tane kızının bulunduğunu duyunca çok fazla şaşırmış olacaksınız. Tabi hiç bir şekilde yanlış okumuyorsunuz, Tilbe’nin şu zamanlarda 2 tane çocuk annesi olan Sezen Burçin ismine sahip bir tane kızı bulunuyor.

Yıldız Tilbe aslında, 1984 senesi içerisinde sadece 15 gün öncesinde tanımış olduğu aşkı Güngör Karahan’la kaçıp dünya evine girdi. O dönemlerde daha 16 yaşında bulunan Yıldız Tilbe, Karahan’ın tam olarak ne iş yapmakta olduğunu bile bilmemekteydi. Karahan ise, Yıldız Tilbe ile evlilik yaptıktan bir ay geçtikten sonra askere gitti, o süreç içerisinde de Tilbe, kızı olan Sezen’i dünyaya getirmiş oldu.

Yıldız Tilbe’nin, Güngör Karahan ile yapmış olduğu evliliği, 6 sene boyunca devam etti. Çift, 1990 senesi içerisinde boşanmış oldu. Ünlü durumda bulunan sanatçının, seneler boyunca kameralardan uzak tutmuş olduğu kızı Sezen de Serdar Özden ile yaşamını birleştirmiş oldu. Fakat Sezen Burçin’in yapmış olduğu evliliği de, aynı annesinde olduğu gibi uzun bir zaman boyunca devam etmedi ve Burçin, 2. evliliğini gerçekleştirdi. Sezen Burçin’in yapmış olduğu bu evliliğinden de 2 tane çocuğu dünyaya geldi.