Sırbistan asıllı olan Ivana Sert, moda sektörü içerisinden şarkıcılığa bir adım atıp ”İmalat Hatası” adına sahip şarkısına da klip çekmiş oldu. Diksiyonundan dolayı sürekli olarak dikkat çekmeyi başaran Ivana Sert, geçmiş olduğumuz günler içerisinde Ahmet Kaya’ya ait olan ”Kum Gibi” isimli şarkıyı da okudu. Bu şarkıyı okuduğu görüntüleriyle adeta olay olan Ivana Sert’e bir başka yorum ise Ahmet Kaya’nın abisi olan Mustafa Kaya tarafından yapılı.

Kanal D ekranları üzerinde paylaşılan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa isimli programa videolu bir şekilde açıklama gerçekleştiren Mustafa Kaya, şu ifadelere yer verdi; ”Programa konuk olarak Ivana Sert adlı bir tane kardeşimiz katılım gerçekleştirmiş ve
orda da Ahmet Kaya’ya ait olan Kum Gibi isimli şarkıyı okumuş. Bana ise şarkının sözlerini tamamen değiştirmiş, sözlere farklı anlamlar yükleyerek, farklı bir şekilde çarpıtmış’ gibi bazı duyumlar gelmişti. Ben ise bunu merak ederek programı bir izledim. Lakin şarkının sözleri üzerinde herhangi bir şekilde değişiklik veyahut bir farklı anlam yükleme veya çarpıtma gibi bir şeyi de görmedim.

Şarkıyı aslında fazlasıyla güzel ve ritmine tamamen uygun bir biçimde okumuş. Yüreğine de sağlık bu Ivan kardeşimizin. Medeni bir şekilde cesaret göstererek televizyona çıkarak bunu okumuş. Ben hiç bir şekilde eleştiride bulunmayacağım zira eleştiri yapılabilecek bir şey de yok. O eleştiri yapmış olduğunu sanarak hezeyan göstermiş olanları da kınamaktayım. Türk insanına hiç bir şekilde yakışmamakta olan sözleri sarf etmeyin.”