Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde Van ilinde konser vermiş olan şarkıcılardan İlyas Yalçıntaş’ı dinlemek amacıyla gelmiş olan hayranları, söz konusu bu organizasyondan memnun kalmadıklarından dolayı sahne üzerine su şişeleri fırlatmaya başladı. Gelmiş olan tepkilere hiç bir şekilde dayanamamakta olan Yalçıntaş ise sahne üzerinden inmek mecburiyetinde kaldı.

Genç popçulardan biri olan İlyas Yalçıntaş, 21 Ağustos tarihi içerisinde Van ilinde bir konser vermiş oldu. Hayranları ile buluşmak amacıyla sahneye çıkmış olan genç popçu, hiç bir şekilde beklememekte bir muameleyle karşılaşmış bulundu. Yalçıntaş yapılmış olan bu organizasyondan memnun kalmamış seyircilerin kendine bozuk para ile birlikte içecek kutularını fırlatmasıyla sahne üzerinden indi ve konserini bitirmiş olu.

Yalçıntaş’ı dinleyebilmek amacıyla VIP localar üzerinden bilet almış olan kişiler ise, aynı locanın farklı kişilere de satılmış olduğunu görünce ani bir şekilde gerginlik çıkartmış oldu. Organizasyon firmasından şikayetçi olan seyirciler, meydana gelen gerginlikten sonra sahne üzerinde yer alan İlyas Yalçıntaş’a da bozuk paralarla birlikte içecek kutularını fırlatmaya başladı.

Atılmış olan söz konusu bu materyallerin karşısında ilk önce sessiz kalmayı tercih eden Yalçıntaş, gerginliğin armaya başlamasıyla beraber eline almış olduğu içecek kutusunu gösterip mekanda yer alan izleyicileri bir defa uyardıktan sonra ise sahne üzerinden aşağıya indi.