Kubilay Aka ile Miray Daner’i ayırmış olduğu ileri sürülen Hilal Altınbilek, günler geçtikten sonra ilk defa objektiflere yakalanmış oldu.

Aşkları sayesinde çevrelerinde yer alan herkesi imrendirmeyi başaran Miray Daner ve Kubilay Aka, geçmiş olduğumuz günler içerisinde ilişkilerini noktalama konusunda bir karar almıştı. Sürpriz olarak gerçekleşen bu ayrılığa ihanetin neden olduğu konusundaki iddia da gündeme adeta bir bomba gibi düşmüş idi. Ayrılığın gerçekleşmesinin hemen sonrasında ortaya çıkan görüntülere bakıldığında ise Aka’nın, Hilal Altınbilek olduğu ifade edilen bir kısla çok samimi durumdaki görüntüleri, ortaya çıkan haberleri de destekliyor gibiydi.

Ünlü çiftin ayrılıklarına neden olduğu iddialarından dolayı bir müddettir magazin gündemi içerisinden hiç bir şekilde düşmemekte olan Hilal Altınbilek, alışveriş merkezi içinde objektiflere yakalandı.

Sade bir durumdaki güzelliğinin yanı sıra sade bir giyim tarzıyla da çok fazla dikkat çekmekte olan güzel oyuncuya Hayranlarının çok yoğun bir ilgisi vardı. Milliyet tarafından yapılmış olan habere bakılırsa, gündemde yer alan iddialarla alakalı olarak suskunluğunu korumakta bulunan Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova isimli diziyle alakalı çekimlerinin Ağustos ayının son günlerine doğru başlayacak olduğunu ifade etti.