Ünlü şarkıcılardan biri olan Shawn Mendes, Señorita isimli şarkının klibinde tanışmış olduğu ve daha sonrasında ise aşk yaşamaya başlamış olduğu meslektaşlarından Camila Cabello’yu, uluorta bir şekilde hiç kimseden çekinmeden öpücüklere boğmuş oldu.

Señorita isimli şarkının klibinde tanışmış olan ve bir müddettir aşk yaşamaya devam eden Camila Cabello ile Shawn Mendes çifti, Kanada’da yer alan Montreal kenti içerisinde bir tane cafede sarmaş dolaş bir şekilde objektiflere yakalandı.
Aralarında yer alan boy farkından dolayı adeta alay konusu haline gelen çift, çevrede yer alanlara da hiç bir şekilde aldırmadan dakikalar boyunca öpüşmüş oldu.

Bir müddet boyunca yürüyüş gerçekleştirdikten sonra, çok daha sakin bir cafe bularak soluklanmaya başlayan Mendes ile Cabello çifti, burda da çok romantik anlar yaşamış oldu. 20 yaşında bulunan Shawn Mendes, fazlasıyla spor bir durumdaki görüntü çizmiş haldeyken, 22 yaşında bulunan kız arkadaşı Camila Cabello’nun tamamen makyajsız bir durumda olması herkesin dikkatlerini çekmiş oldu.

Çevrede yer alanlara hiç bir şekilde aldırmamakta olan çift, masalarına gelerek kendilerine soru sormuş olan garsonu dahi hiç bir şekilde umursamadı. Garsonun sabırlı bir şekilde beklemesi, geceye yönelik olarak dikkatleri çekmiş başka bir detay olarak öne çıktı.

Çift, Temmuz ayı içerisinde, Miami sahilleri üzerinde de saatler boyunca öpüşmüş, kendilerini görüntülemekte olan paparazzileri bile hiç bir şekilde umursamamıştı.