Denizli ili içerisinde geçmiş olduğumuz gün arka arkaya gelen depremlerin hemen sonrasında sosyal medya üzerinde bir tane kullanıcının yapmış olduğu; ”Eğerki bir yer içerisinde deprem meydana geliyorsa o yerde zina çok fazla oluyor.” şeklindeki yoruma çok fazla kızan Haluk Levent, takipçinin adını da yayınlayıp adeta ateş püskürmüş oldu.

Levent paylaşmış olduğu yazıda; ”Tweet’i alıntı yaparak paylaşmak yerine ekran görüntüsünü almak gereklidir diye sildim bir öncekini. Allah’ın ismini anarak Gölcük depremi içerisinde ölmüş olan çocuklar ile birlikte askerleri veya hacı teyzeleri veyahut inançlı yada inançsız gençleri ‘fuhuşa’ sokmuş durumdasın ya. Yapmış olduğun çok rezilce! Şimdi ise onların aileleri sana bir dava açmaya hazırlanacaklardır!” şeklinde yazmış olduğu açıklamasıyla üzücü durumda bulunan olayın böyle yorumlanmasına çok büyük bir tepki vermiş oldu.

Bu paylaşımdan hemen sonrasında ise farklı bir tane kullanıcının depremle alakalı olarak yapılmış yoruma destek vermesi Levent’i iyi bir şekilde çileden çıkartmış oldu. Yardımsever durumda bulunan şarkıcı, sosyal medya kullanıcısı tarafından atılan Tweet’ine karşılık bir şekilde; ”Pekala insan öncesinde yer alan çağlarda yüzlerce sayıda deprem meydana gelmiş bilimsel bir şekilde kanıtlar bulunuyor. O zamanlarda fuhuşu kimler yapmaktaydı ? Dinazorlar mı?” şeklinde bir yanıt yazdı.