Çıkartmış olduğu son şarkılarından biri olan Ela sayesinde dinlenme rekorları kırmış olan Reynmen, sosyal medya hesabı üzerinden albüm çıkartacak olduğu konusunda bir açıklama gerçekleştirdi.

Reynmen lakabına sahip olan sosyal medya fenomenlerinden biri olan Yusuf Aktaş, son yapmış olduğu açıklama ile birlikte gündeme oturmaya başladı.

Geçmiş olduğumuz ay çıkartmış olduğu Ela isimli şarkısı ile birlikte kısa zaman içinde çok büyük bir dinlenme rekoru kırmış olan Reynmen, İnternet üstünden tıklanmaların tamamen sahte bir durumda olduğu ileri sürülerek ünlü pek çok isimden eleştiri almaya başlamıştı. Büyümüş olan polemiğe sosyal medya fenomenlerinden gerçek dinlenme rakamlarını teker teker açıklayarak eleştirilere yanıt vermişti.

Yapmış olduğu açıklamaların yanı sıra paylaşımlar ile de gündemden düşmemiş olan ünlü durumdaki fenomen, sosyal medya hesabı üzerinden albüm yapacak olduğu konusunda bir duyuruda bulundu. Reynmen ise açıklamasında; ”Müzik camiası içerisinden özür dileyip cümleye başlamayı istedim. Albüm yapacak olduğumun haberini sizlere vermeyi istedim. Konserler de yapacağım. Burdan derdi olduğum, beni hiç bir şekilde sevmeyen, çekemeyenler, saygı duymamı beklemekte olduğunuz senelerin sanatçıları abilerime ve ablalarıma seslenmekteyim; onlar hiç bir şekilde bilet almasınlar, ben ise onlara yollamayacağım” şeklindeki ifadelerine yer verdi.