Star TV ekranları üzerinde karşımıza çıkan ve çok büyük bir ilgi ile pek çok kişi tarafından izlenen fakat final kararı alarak herkesi hayal kırıklığına uğratan ”Erkenci Kuş” isimli dizinin başrol oyuncularından Can Yaman, tatilin başlamış olmasıyla birlikte soluğunu İtalya’da almış oldu. Güneşlendiği esnada poz vermiş olan Yaman’ın fotoğrafını fark eden şarkıcılardan Ebru Polat da fotoğrafın hemen altına ”Maşallah olan var olmayan var” şeklinde bir yorum gerçekleştirdi yaptı.

Geçmiş olduğumuz gün konakladığı otelin kapısının ön kısmında kadın hayranlarının çok yoğun bir ilgisi ile karşılaşmış olan yakışıklı durumdaki oyunculardan Can Yaman, bu defa ise paylaşmış olduğu fotoğraftan dolayı gündeme gelmiş bir durumda. İtalya’da yer alan Napoli içerisinde tatil yapmaya devam eden oyuncu, kalmakta olduğu otelin teras kısmında güneşlendiği esnada bir poz vermiş oldu.

Kaslı durumdaki görüntüsü ile birlikte dikkatleri sürekli olarak üstüne çekmeyi başaran Can Yaman’a ilk yorum ise başarılı şarkıcılar arasında bulunan Ebru Polat’tan gelmiş oldu. Yaman’ın paylaşmış olduğu fotoğrafını görmüş olan Polat yorum olarak; ”Maşallah ya.. Olanlar var olmayanlar var. Bunu gördüğünde evdekine yemek veresi bile gelmez ki insanın, bizimkiler birde o tipleri ile çok fazla kaprisli, bir de kahır çekmekteyiz” ifadelerine yer verdi.