Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde yer alan Kent Konseyi ekipleri tarafından oluşturulan ”Benim Mahallem” isimli proje dahilinde üçüncüsü gerçekleştirilen Yaz Kampı artık bitti. İki ay boyunca devam eden kamp içerisinde kadın ile birlikte çocuklara yönelik olarak özel eğitimler verilmiş durumdayken, üniversitede öğrenim gören gençler de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelip uzmanlık ve birikimlerinden yararlanmış oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde yer alan Kent Konseyi birimi tarafından yaşama geçirilmiş olan ”Benim Mahallem” isimli proje dahilinde gerçekleştirilen Yaz Kampı’yla alakalı olarak bir kapanış programı düzenlendi. Cankurtaran Mesireliği içerisinde gerçekleştirilmiş olan bu özel kapanış programına Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kent Konseyi’nde Başkan görevinde bulunan Ali Değirmenci, Kent Konseyinin Genel Sekreteri görevinde bulunan Baran Akın, Kültür Turizm ile Tanıtım Dairesinin Başkanı görevinde bulunan Hüdaverdi Otaklı ve ayrıca Kadın Meclisinin Başkanı görevinde bulunan Bilsen Özen’le beraber davetliler katılım gerçekleştirdi.

Ortalama olarak 2 ay boyunca devam eden Yaz Kampı değişik mahalleler içerisinde oturan binlerce sayıdaki kadın ile birlikte genç ve de çocukları ağırlamış oldu. Kampın dahilinde Değerler Eğitimi ile birlikte Büyükşehir DESKİ’yle suyun kullanımı ve suyun tasarruf edilmesi, AFAD ekiplerinin tarafından depremle birlikte depremden korunma benzerindeki konu başlıklarıyla kadınlarla beraber çocuklara çok önemli bilgiler verilmiş oldu. Eğitimlerin yanında Yaz Kampı esnasında eğlenme olanağı da bulmuş olan vatandaşlar yaz süresince unutması çok zor zamanlar geçirmiş oldu.