Dünya çapında ünlü durumdaki Amerika Birleşik Devletleri asıllı şarkıcılardan Jennifer Lopez, ”Regnum Live in Concert” isimli etkinlik dahilinde Belek turizm merkezi içerisindeki lüks otelde bir konser gerçekleştirdi. Uzun bir zamandan beri Türkiye’ye gelmemekte olduğunu ifade eden Lopez, ”Türkiye içerisinde, Antalya içerisinde olmaktan, burda konser veriyor olmaktan dolayı fazlasıyla mutluyum” ifadelerine yer verdi.

Amerika Birleşik Devletleri asıllı olan ünlü şarkıcılardan Jennifer Lopez, Antalya ilinin Serik ilçesinde yer alan turizm bölgelerinden Belek içerisinde ”It’s My Party” isimli turne dahilinde gerçekleşen konseriyle alakalı olarak saatler 21:50’yi gösterirken sahneye çıkmış oldu. Yaklaşık olarak 2 saat boyunca sahne üzerinde kalmış olan Lopez’i izlemek amacıyla hayranları da saatler önce otele giriş gerçekleştirdi. Otel girişi içerisinde bilet kontrolleri gerçekleştirilen izleyenler daha sonrasında ise konser alanına geçiş yaptı. Pek çok kişi, konser alanının giriş kısmında hazırlanmış özel özel köşe içerisinde Jennifer Lopez’in posterinin hemen ön tarafından fotoğraf çektirmiş oldu.

Biletleri daha konserden günler önce bitmiş olan bu konseri Antalyaspor Başkanı ve aynı zamanda Regnum Carya Otel’in sahibi olan Ali Şafak Öztürk ile birlikte Antalyaspor Vakfının Başkanı görevinde bulunan Fikret Öztürk, sanatçılardan Enis Arıkan ile birlikte Meryem Uzerli ve Erkan Kolçak Köstendil’in yanında yerli ve yabancı bir şekilde yaklaşık olarak 2.000 kişi izlemiş oldu. Konsere gelecek olduğu konusunda duyuru yapılan Kim Kardashian da konsere gelmedi.