Sezonda Türkiye Basketbol 1. Ligi içerisinde yoğun bir şekilde mücadele edeceği açıklanan Merkezefendi Belediyesinin Denizli Basket takımında Koç olarak görevli Şahin Ateşdağlı, ilk hedeflerinin çok daha doğru bir şekilde basket oynayabilmek olduğunu belirterek; ”En önemli olanı bizler anlık bir şekilde başarının peşinde değiliz, alt yapımızı da oluşturabilmek ve alt yapı sayesinde daha da yukarı gitmeyi çok istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Denizli Basket ise sezonla alakalı açılışı dün gerçekleştirmiş olduğu ilk antrenmanla beraber yapmış oldu. Yeni transferleri konusunda katılmış olduğu antrenman sonrasında da takım oyuncuları, teknik durumda bulunan heyetin yanı sıra kulüp yöneticileri de basın mensuplarıyla bir araya gelmiş oldu. Merkezefendi Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Şeniz Doğan’ın da katılım gerçekleştirdiği bu toplantı esnasında takımın hedefleri açık bir şekilde anlatılmış oldu.

Hedeflerine bakarak başarı amacıyla ellerini taşın altına koyduklarını ve çok daha yeni bir yönetim oluşturmuş olduklarını ifade eden Başkan görevinde bulunan Doğan; ”Oyuncu açısından da bir takım değişiklikler meydana geldi. Altı tane eski oyuncumuz halen devam etmekteyken altı tane de yeni oyuncu transfer etmiş olduk. Başka bir heyecan veren nokta da iki tane yabancı oyuncu transferi gerçekleştirdik. Bu açıdan da Denizli Basket’e çok daha yeni bir dinamizm gelmiş oldu. Bu yıl bizim açımızdan başka bir önemli konu ise alt yapı. Alt yapıya çok daha fazla önem vererek hızlı bir şekilde geliştirmeyi istemekteyiz. Bizler Denizli iliyle birlikte Merkezefendi ilçesinden oyuncu yetiştirerek değişik takımlara giderek bizleri oralarda da temsil etmelerini çok fazla istiyoruz” ifadelerine yer verdi.