Şarkıcılardan biri olan Sıla, geçmiş olduğumuz yıl Kasım ayı içerisinde Çağlayan Adliyesi’ne gidip şiddeti gerekçe göstererek Ahmet Kural’dan şikayetçi olmuş bir durumdaydı. Hazer Amani’yle aşk yaşamakta olduğu konusunda bir itiraf bulunan ve geçmiş olduğumuz gün ise beraber ilk fotoğrafları ortaya çıkmış olan Sıla’dan hemen sonrasında ise Ahmet Kural da sevgilisi ile objektiflere yakalandı.

HaberTürk içerisinde yer almış bir habere bakılır ise; Ahmet Kural, geçmiş olduğumuz akşam üzerinde Kadıköy ilçesinde yeni sevgilisi ile objektiflere yakalanmış oldu. Çift, ani bir şekilde patlamış olan flaşlardan ötürü şaşkınlığını da hiç bir şekilde gizleyemedi. İkili, muhabirler tarafından sorulmuş olan sorulara teşekkür ederek çok hızlı adımlarla ordan hemen uzaklaştı. Yeni aşıkların çok mutlu durumdaki halleri ise dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmış değil.

Şarkıcılardan biri olan Sıla, geçmiş olduğumuz günlerde vermiş olduğu röportaj esnasında ünlü şeflerden biri olan Hazer Amani’yle aşk yaşamakta olduğu konusunda bir itirafta bulunmuş ve çiftin ise dün çok daha yeni fotoğrafı ortaya çıkmış idi.