Denizli ilinde yer alan Merkezefendi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla alakalı etkinliklerin dahilinde özel bir fener alayı gerçekleştirdi. Yaklaşık olarak 5.000 kişinin katılmış olduğu bu yürüyüş esnasında, 200 metre boya sahip bir Türk Bayrağı açılmış oldu. Yürüyüşün bittiği esnada Melek Mosso konseri ile birlikte vatandaşlar eğlenmiş oldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. senesinden dolayı gerçekleştirilmiş olan fener alayı ile alakalı Merkezefendi Kültür Merkezi (MKM)’nin hemen önünde toplanmış olan yaklaşık olarak 5.000 kişi, ellerinde yer alan fenerlerin yanı sıra Türk bayrakları ile birlikte Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi’ne kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe katılım gerçekleştirenler büyük bir coşku içinde İzmir Marşı’nı da söylemiş oldu. Yürüyüş sırasında Atatürk posterlerinin yannda 200 metre uzunluğundaki bir Türk Bayrağı da açılmış oldu.

Yürüyüşün bitmesinin hemen sonrasında ise Melek Mosso özel bir konser vermiş oldu. Yaklaşık olarak 2 saat boyunca sahne üzerinde kalmış olan Melek Mosso’nun sahne ile alakalı performansı, izleyen herkesten çok yoğun bir alkış almış oldu. Merkezefendi Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi’nden Şeniz Doğan, sahneye çıktı ve ünlü şarkıcı için çiçek takdim etmiş oldu.