Denizli ilinde yer alan Pamukkale Belediyesi içerisinden öğrenciler için büyük bir eğitim yardımı müjdesi yapıldı. ilçe içerisinde yaşamını sürdüren 2.500 tane öğrenci için eğitim yardımı yapılıyor olacak. Eğitim yardımı ile alakalı başvuru şartları ve ayrıca başvuru tarihleri de gelecek günler içerisinde açıklanmış olacak.

Pamukkale Belediye Meclisi tarafından gerçekleştirilen Ağustos ayındaki oturumun ilk toplantısı esnasında alınmış karara bakılır ise Pamukkale Belediyesi, 2019 ila 2020 eğitim ve öğretim senesi içerisinde öğrenciler için eğitim yardımı yapıyor olacak. Toplam olarak 2.500 tane öğrenci için sağlanacağı açıklanan eğitimle ilgili yardım, ortaokul ile birlikte lise öğrencilerini kapsamakta. 8 ay süresince verilmeye devam edilecek olduğu açıklanan bu yardım, 1.000 tane lise öğrencisine aylık olarak 100 Türk Lirası tutarında, 1.500 tane ortaokul öğrencisi içinde aylık olarak 75 Türk Lirası tutarında olarak belirlenmiş bir durumda.

Pamukkale Belediyesi tarafından verileceği açıklanan bu eğitimle ilgili yardım Belediye Meclisi’nde yer alan bütün siyasi partiler tarafından oy birliğiyle kabul edilmiş oldu. Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımları ile alakalı başvuru şartlarıyla birlikte tarihleri de gelecek günler içerisinde belirlenmiş olacak.