Başarılı oyunculardan biri olan Nurgül Yeşilçay, bu defa vizyonda güldürmeye devam edecek. Başarılı isim; Kardeş Payı ile birlikte İşler Güçler, Düğün Dernek ve Çalgı Çengi benzerindeki yapımların senaristi ve aynı zamanda yönetmeni olan Selçuk Aydemir’in kitabına bakarak uyarlaması yapılacak Mahalleden Arkadaşlar isimli film içerisinde kamera karşısına geçmiş olacak.

Son olarak Gülperi dizi içerisinde rol almış olan Nurgül Yeşilçay, 90’ların olduğu dönemleri açık bir şekilde anlatacağı ifade edilen ”Mahalleden Arkadaşlar” isimli film için kamera karşısına geçmiş olacak.

Bu özel sinema filmi projesi içerisinde Aydemir’in annesi olarak karşımıza gelecek İlknur isimli karakteri Nurgül Yeşilçay canlandıracakken, babası olan Ekrem karakterine de Alper Kul hayat vermiş olacak. Film ayrıca, tabletler ile birlikte akıllı telefonların daha piyasada bulunmadığı, çocukların tamamen ”çocuk” oldukları, adeta bir ”çocuk gibi” oyun oynayabildikleri, çok daha gerçekçi arkadaşlığın keşfinin vurgulanmış olduğu 90’lı senelerdeki mahalle kültürünü açık bir şekilde anlatıyor. Adeta bir yeşilçam tadında çekileceği açıklanan bu yapım içerisinde Murat Akkoyun’lu ile birlikte Yılmaz Gruda benzerindeki özel isimlerde kameraların karşısına geçmiş olacak. Çekimleri Tuzla ilçesinde gerçekleştirilen bu özel filmin yeni sezon içerisinde vizyonda yer alması konusunda bir beklenti var.