Çok iddialı pozlarının yanı sıra cesur tarzı ile birlikte sık bir şekilde isminden söz ettirmeyi başaran 48 yaşında bulunan İngiliz şarkıcılardan Amanda Holden, tenis oynadığı esnada eteğini kaldırıp alanda yer alan gazetecilere de iç çamaşırını göstermiş oldu.

Sıra dışı pozlarından dolayı magazin gündemini çok yoğun bir şekilde meşgul etmekte bulunan 48 yaşında olan İngiliz asıllı şarkıcılardan Amanda Holden, tekrar çok fazla konuşulacak başka bir eyleme daha imzasını atmış durumda. Tenis oynamanın en büyük tutkularından bir tanesi olduğunu ifade eden Holden, tenis sahası içerisinde yapmış olduğu hareketten dolayı da çok fazla konuşulmuş oldu.

Holden, maçın ortalarına doğru ani bir şekilde eteğini kaldırarak orada yer alan gazetecilere iç çamaşırını göstermiş oldu.
Hayranları ise, Holden’ın yapmış olduğu bu hareketine hiç bir şekilde şaşırmamış olduklarını, bu güne kadar yapmış olduğu çılgınlıklar düşünüldüğü zaman, bu yapmış olduğunun da bayağı bir sıradan olduğunu ifade etti.

48 yaşında bulunan şarkıcı, geçmiş olduğumuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ise pantolonunu indirip değişik bir kutlama yapmış idi. İngiltere içerisinde gerçekleştirilen bir yetenek yarışması kapsamında jüri üyeliği de yapmaya devam eden Holden, üstünde ”Hadi Kızım!” yazısına sahip bir tişört giyerek fotoğrafa da çıplak izlenimi vermek amacıyla pantolonunu indirmişti.

Holden tarafından jüri üyeliği yapılmakta olan yetenek yarışması esnasında girmiş olduğu beyaz renkli elbise ise, bir dönemler magazin gündemine adeta bir bomba gibi düşmüş idi. Seyircilerden bazıları; ”Amanda tam olarak ne zaman yaşına uygun bir şekilde giyineceksin” şeklinde yorum yazarken bir kısmı ise ”Bu aslında bir kabiliyet yarışması, moda gösterisi değildir” ifadelerine yer vererek Holden’ı adeta eleştiri yağmuruna tutmuş idi.