Ardımızda bıraktığımız Şubat atı içerisinde sona eren ilişkilerine 2. bir şans verme kararı alan güzel oyunculardan Hande Erçel ile birlikte başarılı şarkıcılardan Murat Dalkılıç, geçmiş olduğumuz gün Harbiye Açıkhava sahnesinde tek kişilik bir gösteri gerçekleştiren Doğu Demirkol’u izlemek için gittiler. Genç çift, gösteri esnasında muhabirler ile sohbet etmeyi de hiç bir şekilde ihmal etmedi.

Erçel’le sorulmuş olan soruları cevaplayan Dalkılıç, aşkına adeta övgüler yağdırmış oldu. Popçu açıklaması içerisinde; ”İşler güçler çok yoğun var, tatil de yok” ifadelerine yer veren Erçel’in sözüne karşılık olarak ”Patron Hande” ifadeleri ile onay vererek ilave etti; ”Bu devir içerisinde bir hanımcılık var. Herkes sıkıyor ise hanımcı olmasın.”

Hande Erçel ile gece süresince el ele ve göz göze bir şekilde pozlar vermiş olan Dalkılıç, evlilik sorularına vermiş olduğu şu sözlerden dolayı da yakın bir zaman içerisinde nikah masasına oturabilecek olduklarının sinyalini vermiş oldu; ”Bu işler aslında tamamen kısmet. Bu şekilde şeylerin saklanabilecek bir yanı da yok. Olur ise bunu da herkese ner olarak açıklarız. Allah hızlı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah.” 35 yaşında bulunan popçunun yapmış olduğu bu özel açıklamaları a ”Evlilik galiba çok yakın bir zamanda” şeklinde yorumların yapılmasına sebep oldu.