Hercai isimli dizinin sezon finali yapmış olmasıyla beraber Şuursuz Aşk adına sahip filmle ilgili olarak kamera karşısına geçmeye başlayan oyunculardan Ebru Şahin, güvenlik görevlileri tarafından seti basmış olan hayranların uzaklaştırılmaya çalıştığını görünce bu duruma hızlı bir şekilde müdahalede bulundu.

ATV kanalı üzerinde yer alan reyting rekortmeni dizilerden Hercai sayesinde çok büyük bir çıkış yakalamayı başaran Ebru Şahin dizisinin sezon finali yapmasının hemen sonrasında ”Şuursuz Aşk” adına sahip sinema filmiyle alakalı olarak kamera karşısına geçmiş bir durumda. İsmail Hacıoğlu ile birlikte başrolü paylaşacağı açıklanan bu oyuncunun sevenleri ise geçmiş olduğumuz gün sete adeta akın etmeye başladı. Lakin orada görevli durumda bulunan güvenlik personelleri seti basmış olan hayranlara müdahalede bulundu.

Sabah üzerinde geniş bir yer bulan habere bakılır ise; Sevenlerine müdahalede bulunduğunu görmüş olan güzel durumdaki oyuncu Ebru Şahin hızlı bir şekilde devreye girip hayranları ile zaman geçirmek istedi. Mütevazı durumda bulunan oyuncu, fotoğraf konusundaki isteklerini de hiç bir şekilde kırmadı.