Ünlü şarkıcılardan biri olan Sıla’ya 29 Ekim 2018 tarihi içerisinde kendi evindeyken şiddet uygulamış olduğu ileri sürülerek mahkemelik hale gelen ve fazlasıyla sıkıntılı günler geçirmeye devam eden oyunculardan Ahmet Kural, bir tane kadın ile objektiflere yakalandı.

Posta içerisinde yer almış olan habere bakılırsa; Kural geçmiş olduğumuz gün Kadıköy Moda’da objektiflere yakalandı. Başarılı durumdaki oyuncu, Kadıköy ilçesinde genç bir tane kadın ile yemek yedi. Kumral olduğu gözlenen kadının Kural’ın yeni sevgilisi olduğu ve ayrıca ikilinin mekan içerisinde el ele çıkmış oldukları da ileri sürüldü. Diğer taraftan ikilinin çok daha keyifli durumları da hiç bir şekilde dikkatler kaçmadı.

Filmleri içerisinde adeta kılıktan kılığa girmiş olan ve büründüğü her bir rolün hakkını vermeyi başaran başarılı oyunculardan Ahmet Kural geçmiş olduğumuz günlerde de çok fazla şaşırtmıştı. Daha önce çekmiş oldukları Ailecek Şaşkınız isimli filmdeki rolü için spor yapmış olan ve karın kaslarından dolayı çok fazla dikkat çekmiş olan Kural, bu kez de tam tersi bir imaja bürünmüş durumda. Baba Parası isimli filmdeki rolü amacıyla göbeği salmış olan Kural, Instagram hesabı üzerinden paylaşmış olduğu fotoğraf ile birlikte hayranlarına çok büyük bir şok yaşatmış oldu.