Denizli Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Osman Zolan, önümüzdeki 5 seneyi kapsıyor olacak faaliyetleri tespit etmek amacıyla 2020 ila 2024 Stratejik Planı’yla alakalı olarak Pamukkale ilçesi içerisinde görev yapmaya devam eden muhtarlar ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

Çamlık içerisinde gerçekleşmiş olan bu programa Başkan görevinde buluna n Zolan’ın yanında, Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Başkanvekili görevinde bulunan Ali Değirmenci, Büyükşehir DESKİ’nin Genel Müdürü görevinde bulunan Mahmud Güngör, Genel Sekreter görevinde bulunan Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcılarından olan Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut, Ali Aydın, Pamukkale Üniversitesi içerisinde görevli Doçent Doktor İbrahim Aksel ile Pamukkale ilçesi içerisinde görev yapmaya devam eden muhtarlar katılım gerçekleştirdi.

Muhtarlar ile aynı hedefe doğru yürümekte olduklarını, yerel yönetimler içerisinde bir ve birlikte olduklarına vurgu yapmış olan Başkan görevinde buluna n Zolan; ”Geçmiş dönem içerisinde olduğu gibi, el ele ve kol kola bir şekilde milletimizin derdine çare olabilmek, ihtiyaçlarını en iyi bir şekilde karşılamak amacıyla ortak paydada çaba göstereceğiz. Amacımız Denizli ilini çok daha ileriye götürebilmek ve emanete en iyi şekilde sahip çıkmak. Bu zamana kadarki dönem içerisinde olduğu gibi bundan sonraki dönem içerisinde de beraber başarmayı sürdüreceğiz” ifadeleri ile konuştu.