Sao Paolo içerisinde hakkında bir suç duyurusunda bulunulmuş olan yıldız oyuncunun babası da konuyla alakalı yapmış olduğu açıklama içinde tecavüz iddialarını kabul etmezken, bunun aslında bir tuzak olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

Fransız ekiplerinden Paris Saint-Germain’in rekor bir bedel ödeyerek kadrosuna katmış olduğu Neymar, son günler içerisinde disiplinsiz tavırlarından dolayı gündeme gelmekteydi. Brezilya basını içerisinde yer almış olan habere bakılırsa yıldız durumdaki futbolcu bu defa da tecavüzle suçlanmakta.

Brezilya asıllı bir tane kadının mahkemeye başvurması ile ortaya çıkartılmış olan bu olayda, Neymar’ın bahsi geçen şahısla sosyal medya platformlarından biri olan Instagram üzerinde tanışmış olduğu ve olayın geçmiş olduğumuz mayıs ayı içerisinde Paris’te gittikleri bir otel odasında gerçekleşmiş olduğu bilgisi verildi. Duygusal bir şekilde yıkım yaşamış olduğunu ifade eden şikayetçi kadın, olay gerçekleştikten sonra korkmuş olduğunu ve bu sebepten dolayı da aradan biraz zaman geçtikten sonrasında yargıya başvurmuş olduğunu ifade etti.

Instagram hesabı üzerinde 7 dakika uzunluğa sahip bir video paylaşan Neymar ise söz konusu bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Yıldız durumdaki oyuncunun babası da aynı biçimde bu iddiaları hiç bir şekilde kabul etmeyip, ismi açıklanmamış olan bu kadını oğluna tuzak kurmak ile suçladı

Ünlü durumdaki futbolcu, 15 Mayıs tarihinden sadece günler sonra yapmış oldukları WhatsApp mesajlaşmalarını açık bir şekilde paylaştı. Tuzağa düşmüş olduğunu ve bu söz konusu olaydan ders çıkartacak olduğunu ifade eden Neymar ise ”4 duvarın arasında bir tane kadın ve bir tane erkek arasında bir ilişki meydana geldi. Ertesi günde aramızda kesinlikle hiçbir şey geçmedi. Umuyorum ki polisler de mesajlaşmaları okur ve tam olarak neler yaşanmış olduğunu görür” ifadelerine yer verdi.